Tracks van de Gone Girl soundtrack online

Nieuws
dinsdag, 23 september 2014 om 15:15
gonegirl6
Muzikanten Trent Reznor en Atticus Ross hebben vooraf aan de release vanGone Girl van regisseur David Fincher enkele tracks van de film online gezet.
Trent Reznor en Atticus Ross hebben de soundtrack vanGone Girl gecomponeerd en werkten daarmee voor de derde keer samen met regisseur David Fincher. Eerder maakte ze de soundtrack voor The Social NetworkenThe Girl With the Dragon Tattoo. Hoewel Reznor aanvankelijk helemaal geen soundtrack wilde maken voorThe Social Networken bedankte voor het aanbod van Fincher kwam hij er iets later toch op terug. Hij contacteerde vervolgens Atticus Ross voor een samenwerking. Met succes. Samen wonnen ze een Oscar en Golden Globe voor de soundtrack vanThe Social Networken later nog een Grammy voorThe Girl with the Dragon Tattoo. Dat schept natuurlijk enige verwachtingen voor deze derde collaboratie met Fincher.
Gone Girlis de verfilming van de gelijknamige thriller van de Amerikaanse schrijver Gillian Flynn. De film vertelt over het leven van de New Yorkers Amy (Rosamund Pike) en Nick Dunne (Ben Affleck). Als Amy op de vijfde huwelijksverjaardag spoorloos verdwijnt is echtgenoot Nick bij politie en media al snel de enige hoofdverdachte in de zaak.
Gone Girl is vanaf 2 oktober te zien in de bioscoop.
gonegirl1
gonegirl2
gonegirl3
gonegirl4
Delen met