Hugo Emmerzael

Nieuws
zondag, 01 december 2013 om 00:59
hugo20emmerzael
hugo20emmerzael
Hugo is een filmfanaat op elk mogelijk niveau: hij studeert Theater-, Film- & Televisiewetenschappen in Utrecht, werkt bij twee filmtheaters (’t Hoogt en EYE), onderhoudt zijn eigen blog over niemand minder dan Nicolas Cage en mag nu ook het MovieScene team met zijn recensies versterken.
Deze liefde voor film heeft hij grotendeels te danken aan een uitstekende culturele opvoeding. Met een moeder werkzaam bij de televisie, en een vader die hem al op jonge leeftijdStar Wars, Jurassic Park en zelfsThe Exorcist liet zien kon het alleen maar hier op uitkomen.
Een veelvraat is Hugo dan ook zeker. Onder zijn favoriete films vallen bijvoorbeeld Werner Herzog’sAguirre - Zorn Gottes, The Trial van Orson Wellesen Coen Brothers’Raising Arizona. Naast deze cinefiel verantwoorde films houdt Hugo altijd een plekje in zijn hart voorStar Wars, Lord of the Rings, foute actiefilms en vooral het oeuvre van Nicolas Cage. Benieuwd waarom hij uitgerekend een blog aan Nicolas Cage wijdt? Neem dan gerust een kijkje op Caged Cinema !
Delen met