Laura Kempenaar

Nieuws
dinsdag, 01 mei 2012 om 9:38
laura
Jongleren met entertainment is wat Laura Kempenaar elke dag doet. Ze is gek op films, games en televisieseries en het is soms een uitdaging dit allemaal te combineren. Gelukkig gaat ze uitdagingen graag aan, want ze schrijft elke maand een column voor MovieScene en bovendien af en toe een recensie.
Schrik niet van haar columns, want ze kan nogal activistisch uit de hoek komen. Daardoor zou je kunnen denken dat ze een harde tante is, maar stiekem huilt ze bij films alsMarley & Me(en niet eens vanwege de slechtheid) en romantische komedies. Haar favoriete film isBelle en het Beest. De Nederlandse versie, want ze was nu eenmaal een klein prinsesje toen ze hem keek.
Inmiddels nuttigt ze haar entertainment alleen nog Engelstalig. Van Nederlandse films moet Laura niks hebben. Deze gamechick geniet vooral van thrillers, animatiefilms en buitenlandse fil Ze staat open voor alle genres, maar is niet makkelijk aan het lachen te krijgen. Iets wat ze zelf ook jammer vindt.
Laura kijkt zelden een film voor de tweede keer en probeert dagelijks een film te verslinden. Ze vindtBreaking Bad, Sherlock HolmesenParks and Recreationbriljante televisieseries, met Gossip Girl als een van haar guilty pleasures.
Delen met