Nick van den Ingh

Nieuws
zaterdag, 05 mei 2012 om 10:42
nick
Nick van den Ingh is geboren in Brabant en heeft daar zijn hele jeugd doorgebracht. Van jongs af aan is het kijken van televisie een van zijn favoriete bezigheden. Het begon onder andere met de Disney films, de avonturen van Ash enDragonball Z.
Zijn filmsmaak is over het algemeen niet zo bijzonder. Favoriete films zijn;Inception,The Dark Knighten de Lord of the Ringstrilogie. DeResident Evilfilms zou je zijn “guilty pleasure” kunnen noemen. Naast films kijkt hij graag naar televisie series;Game of Thrones, Damages, BorgenenSherlockzijn zijn echte favorieten. Christopher Nolan is veruit zijn favoriete regisseur. Een film met Emma Stone erin moet sowieso gekeken worden. Verder kijkt hij ook graag naar films met Jessica Chastain, Nicole Kidman, Bruce Willis en Robert Downey Jr.
Hij zit niet 24/7 voor de tv. Naast televisie kijken houdt hij ook veel van sporten, voornamelijk tennis en fitness, en van lezen. In zijn boekenkast zijn onder andere J.K Rowling, Harry Mulisch, George R.R Martin, Nicci French, Suzanne Collins en David Baldacci te vinden.
Vanaf mei 2012 is Nick van den Ingh gaan schrijven voor MovieScene en hij hoopt dit nog lang te doen!
Delen met