Meer character posters Avengers: Age of Ultron

Nieuwsberichten
zaterdag, 14 maart 2015 om 17:10
marvel wallpaper series logo by aks designs
De nieuwkomers zijn als laatste aan de beurt.
Nadat vorige week al een aantal character posters online was geplaatst, volgde deze week dan eindelijk de release van de posters voor de nieuwe rekruten onder de gelederen van het superheldenteam. Het betreft de razendsnelle Quicksilver (Aaron Taylor-Johnson) en zijn tweelingzus Scarlet Witch (Elisabeth Olsen), die de waarschijnlijkheid kan beïnvloeden. Het tweetal was al eerder te zien na de aftiteling vanCaptain America: The Winter Soldier, waarin we vernamen dat ze het resultaat zijn van experimenten van HYDRA om superwezens te scheppen. In tegenstelling tot in de canon van de comics van Marvel zijn ze dus geen mutanten, aangezien de rechten tot het gebruik van die term in Marvelverfilmingen bij rivaliserende studio Fox liggen. Quicksilver was vorig jaar al te zien inX-Men: Days of Future Pastvan die studio, toen gespeeld door Evan Peters.
Hoe het duo in het plot vanAvengers: Age of Ultronpast is nog niet geheel duidelijk. Het verhaal draait hoofdzakelijk om de maniakale robot Ultron (James Spader), een uit de hand gelopen project van Tony Stark (Robert Downey Jr.) om wereldvrede te scheppen. Ultron neemt dat een tikkeltje te letterlijk door die missie op te vatten als het uitroeien van de mensheid. Hierop moeten de Avengers opnieuw aan de slag om de robot tegen te houden. Daarbij krijgen ze assistentie van Quicksilver en Scarlet Witch, alsmede van de derde nieuweling, de kunstmatige intelligentie Vision (Paul Bettany). Alleen dat personage ontbeert nog eencharacter poster.
Naast bovengenoemde namen zien we inAvengers: Age of Ultrononder de cast ook Chris Hemsworth, Chris Evans, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Samuel L. Jackson, Hayley Atwell, Anthony Mackie, Cobie Smulders, Stellan Skarsgard, Idris Elba, Andy Serkis, Don Cheadle, Thomas Kretschmann en Tom Hiddleston. Ook dit vervolg wordt geschreven en geregisseerd door Joss Whedon.
Avengers: Age of Ultrondraait vanaf 23 april in de Nederlandse bioscopen.
29172be3d9032120d5d71237bd5492cb52f6bf00 1
16c5a65dd43ddce63c34a72d291dd7acdc227ca1 1
Delen met